Viewed 54 times 1 Answers
0
با و ، من پذیرش کالج برای ترم زمستان رو دارم و برای ویزا اقدام کردم که ریجکت شدم حالا میخوام ریسابمیت کنم آیا با همون پذیرش قبلی میشه ریسابمیت کرد؟ یا باید از کالج درخواست کنم که همون پذیرش رو با تاریخ جدید بهم بده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
2021-09-05 13:40:00 Canada مهاجرت #برای ترم زمستان
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. در پاسخ به سوال های شما: الف) در صورتی که پذیرش شما معتبر باشد هنوز می توانید برای درخواست ویزا اقدام کنید. البته بهتر است زمان باقیمانده تا شروع ترم تحصیلی و زمان لازم برای رسیدگی به درخواست های ویزا را هم درنظر بگیرید تا زمان کافی برای رسیدگی به درخواست تان وجود داشته باشد. دریافت یک پذیرش جدید با تاریخ روز ضروری نیست ولی در صورت تمایل شما ارایه آن می تواند مفید باشد.
2021-09-08 10:38:00

Similar Question:
#برای ترم زمستان

من آزمون آیلتسم سوم مهر هست به نظر شما میرسم برای ترم زمستان؟
2021-09-11 16:01:00 #Canada [برای ترم زمستان] مهاجرت

من پذیرش ترم زمستان ۲۰۲۱ داشتم که دیفر کردم به ترم پاییز ۲۰۲۱ و سی ای کیو هم گرفتم اما فرصت نشد کارهای ویزا رو انجام بدم دوباره درخواست دیفر به ترم زمستان ۲۰۲۲ کردم که موافقت نشد بعدش مجددا اپلای کردم برای همون رشته و همون دانشگاه برای ترم زمستان ۲۰۲۲ و پذیرش جدید را گرفتم آیا الان مجدد باید سی ای کیو برای ترم زمستان را بگیرم؟؟؟ ممنون از پاسختون
2021-10-10 09:14:00 #Quebec City [سی ای کیو] مهاجرت

کسی اطلاع داره با ویزا یا مستر کارت دبی میشه خرید دلاری انجام داد یا نه؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada

و ، من وقتی میخواستم پذیرش تحصیلی بگیرم مدرک ارشدم رو جزو مدارک به سفارت اعلام نکردم و فقط مدرک لیسانسم رو گذاشتم.. حالا الان برای اکسپرس، اگر مدرک ارشد ایرانم رو بخوام ارائه کنم به عنوان بالاترین مدرک، مشکلی درست میشه؟
2021-09-11 16:43:00 #Canada

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Canada

دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada

برای ویزای تحصیلی با پذیرش کالج توی بخش کلاینت اینفو حتما باید رزومه(cv) داشته باشیم؟ همون نکاتی که تو استادی پلن گفته شده کفایت نمیکنه؟
2021-10-12 17:13:00 #Canada